Nefista Isparta Şubesi Açıldı

Ürün kalitesi, hijyen ve insan sağlığını kendine felsefe edinen Nefista, Isparta’da hizmete açıldı. Önceki gün açılan Nefista’nın bayi işletmecisi Mehmet Bayır, önceliklerinin damak tadı ve müşteri memnuniyetliği olduğunu söyledi.

Nefista’nın yeni adresi Belediye Halısarayı karşısı.

Önceki gün hizmete açılan ve Isparta’ya bu alanda yeni bir soluk getiren Nefista’da açılışa özel bugün bir çiğköfte alana ikincisi bedava. Burdur merkezli olan çiğköftenin yeni tadı Nefista’nın yeni adresi Belediye Halısarayı karşısı. Ürün kalitesini ve hijyeni kendilerine felsefe edindiklerini dile getiren Bayır, her ayın son Perşembe günü bir dürüm alana ikincisinin bedava olduğunu söyledi. Bayır, yine her ayın son cumartesi gününde de bir porsiyon alana ikincisinin bedava olduğunu ifade etti.

11:00 – 23:00 arası hizmet veriyoruz.

Her gün 11.00-23.00 saatleri arasında açık olacak olan Nefista, müşterilerini bekliyor. Nefista Isparta’ya telefonla ulaşmak için 0 246 220 22 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nefista Şirinevler Şubesi Açıldı

Nefista Şirinevler Şubesi halkımızın büyük katılımıyla açıldı. Armağan İlci Bulvarı Yeni Mahalle 2/A Burdur adresinde hizmete giren şubemizde açılışa özel kampanyalar yapıldı. İlimizin şirin mahallesi olan Şirinevler Mahallesi Nefista’yı çok beğendi…

Nefista Denizli (Çınar) Şubesi Açıldı

Burdur’un yerli markası Nefista, büyümeye devam ediyor. Burdur, Isparta ve Antalya illerinde toplam 6 şubede hizmet veren Nefista Çiğköfte bugün Denizli ilinin en işlek noktası Çınar Meydanı’nda 7. şubesini açtı.

2015’in ilk şubesi Denizli’de açıldı.

Nefista Denizli (Çınar) şubesinin açılışında imtiyaz sahibi Osman ERŞEN şunları kaydetti:

“2008 yılında Burdurluları etsiz çiğ köfte ile tanıştırarak bu sektöre adımımızı attık, tadımızın sevilmesi ve çevre illerden de talep gelmesiyle tadımızın ve markamızın ulusallaşma hamlesini 2012’de Nefista ismine patent alarak başlatmış olduk. Her sektörde güven önemlidir ama gıda sektöründe bu bir gömlek daha öndedir. Markayı oluştururken önce güveni koyduk terazimize sonra baharatların orantılarını. Nasıl annelerimiz geleneklerimize bağlı kalarak hazır tatlar kullanmayıp doğal malzemelerle hünerlerini sergiliyorsa biz de önce doğallık dedik ve çiğ köftemizde hiçbir katkı maddesi (et bulyon, çin tuzu, soğan tozu vb.) kullanmadan hünerimizi sergiledik. Müşterilerimiz de bunun bilincinde olarak bu tadı ve Nefista’yı sahiplendiler, bu vesileyle müşterilerimize teşekkür ediyorum. Bugün Denizli’de 7. şubemizi açtık. Yola çıkarken Burdur dışına şube açma gibi bir niyetimiz yoktu ama müşterilerimizin haklı talepleri bu özel tadı diğer şehirlere de götürme kervanımızı başlattı.”

Açılışa katılan, destek veren tüm müşterilerine ve yakınlarına teşekkürlerini ileten Osman ERŞEN, yeni şubelerin açılacağının da müjdesini verdi.

Çalışma saatleri 11:00 – 23:00

Nefista Denizli (Çınar) şubesi, diğer şubeler gibi 11:00 – 23:00 saatleri arasında, Lise Caddesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Karşısı Denizli adresinde hizmet veriyor. Nefista’nın Denizli (Çınar) şubesine 0 258 263 6575 telefon numarasıyla da ulaşabilirsiniz.